geo tillkännager partnerskap med Schneider Electric

Taggar:

Kategorier:

Partnerskapet kommer att leverera det första uppkopplade och kompletta värmestyrningssystemet som fullt ut använder informationen som en smarta mätare kan leverera.

Schneider Electric

En första gången för båda företagen, kan GEO:s innovativa, agila produktutveckling och datainsikter sammanföras med Schneiders energilösningar och bolagets omfattande distributionsnätverk.

För att utveckla en lösning för “net zero home” krävs att företag samarbetar för att skapa smartare, mer uppkopplade och mer effektivare distributionslösningar. Geo och Schneider Electric partnerskap skapar en ny nivå av intelligens för lösningar inom energieffektivisering för hemmet, vilket ger förutsättningar för vidareutveckling.

“Partnerskapet kommer att leverera det första uppkopplade och kompletta värmestyrningssystemet som fullt ut använder informationen som en smart mätare kan leverera”, säger Patrick Caiger-Smith, VD för GEO. “Medan smarta mätare rullas ut över hela Storbritannien, har vi ännu inte sett mycket värde i hur denna genererade data kan användas i lösningar för det smarta hemmet. Den lösning som kommer utvecklas genom detta partnerskap är verkligen banbrytande och injicerar modernt “data science” kunnande i ett stort infrastrukturprogram för att sätta konsumenterna i kontroll.”

Vi ser fram emot att dela information från denna spännande utveckling framöver. under tiden kan du läsa hela pressmeddelandet här.